Alarmantno: seks zamijenio hranom i pićem! Ekskluzivni intervju s urednikom blog.hr-a

01 kolovoz 2014

Jedno vrijeme nam je bio blogerski idol, a onda našao posao u novinama i objavljivao na kapaljku. Taman smo se bili naviknuli na njegove perverzije, drkice, ćevape i posebno tekstove o muško-ženskim odnosima, kad je osvanuo na novom radnom mjestu, dapače – dva radna mjesta. Pa sad piše o hrani, piću i putovanjima kao urednik www.punkufer.hr i urednik najpopularnijeg i najvećeg blogeraja – blog.hr. Kao stari poznanik, morao sam saznati je li istina da se majstor povukao, i poveo sam sa sobom par frendica da ga izvuku iz letargije. Evo što sam saznao...



Pa dobro Ribafishu, gdje su tekstovi o depilaciji testisa, deset zapovijedi oralnog seksa, jesu li bolje žene ili palačinke...
Zdravo sinko. A nije to više kao nekad kad sam imao vremena i volje, a i nisam imao toliko dušebrižnika koji samo čekaju da spomenem penis ili dražicu pa da me shejtaju sa sto strana. Osim toga, kad ulaziš u 44. godinu ispunjenog života, shvatiš da se prioriteti mijenjaju. Na prvom mjestu mi je rastavljeni klinac, na drugom režije i preživljavanje, a tek onda ide tulumarenje i zezancija. To što mi se posao svodi na testiranje hamburgera i vina, e pa to sam valjda zaslužio što petnaest godina imate svog osobnog klauna, zar ne!



Kakav je to uopće posao?
Urednik blog.hr-a treba svako jutro pročitati sve blogove, izdvojiti njih par, staviti ih na naslovnicu, i ostatak se dana boriti s bugovima, mržnjom facebooka koji uporno ne da da stavljam objave na njega, kao i brojnim upitima kivnih blogera koje nešto muči. Srećom pa su u manjini, i da se uglavnom sve da srediti. Još kad bi se vratili stari, i pojavili pismeni, kvalitetni i duhoviti novi blogeri, gdje bi mi bio kraj. I di su te fotke koje stavljaš na fejs, a ne tu, a?



Dobro, dobro, bio je neki bug, a tko je bug, ne budi mu drug! A punkufer.hr?
E, to je već puno složenije. Radi se o portalu za savršenog hedonista, frajera ili ženu koji vole život, uživaju u svakoj sekundi, i žele od njega iskoristiti ama baš sve. Pa su tu putovanja, destinacije daleke i bliže, festivali, događaji, otvaranja, najave, i ono najbitnije – hrana i piće. Od slatkiša i recepata za smoothieje za dame, do ćevapa i steakova za mladiće. Kako sam trenutno sam u uredu, ne stignem popratiti baš sve, ali s novom sezonom se nadam da ću stići posjećivati puno više vrhunskih mjesta po cijelom gradu, regiji i svijetu. Nešto kao meni za sretne ljude koji vole život.



Pa na čemu si sad?
Trenutno tražim najbolje špek fileke Metropole, testiram hamburgere, uspoređujem trokute pizza, kušam ćevape, radim recenzije piva i rakija, i obilazim vinarije. Htio sam raditi i test kola, ali mi doktor nije preporučio zbog zdravlja.



Kako to da nisi Žakolik?
Idem u Tonus teretanu dvaput tjedno, a kad sam s Juniorom me umori za tri teretane. Pijem Omega kiseline i vitamine od Twinlaba i ponekad vodim ljubav, al pošteno, onako kamiondžijski, kao da mi je zadnji put.



Pa zašto onda ne pišeš više o seksu?
Iskreno, imam započeta tri teksta, ali čekam da mi netko ponudi masnu lovu da to objavim. Hoću novac i slavu kao Nives Farenheit i Književna Groupie. Hoći 15 deka parizera u sendvič! Šalim se, imam toliko posla oko ova dva portala da kad odradim sve evente nakon posla, jedva stignem zgrijat juhicu i opet idem za komp, kako bi imao više vremena za Juniora, shvatit će svi rastavljeni očevi.



Kakav je uopće seks u tim kriznim godinama?
Kao kad imaš osam godina i odeš igrat nogomet s onima od 15. Htio bi ti, al ne ide baš nešto, i uvijek te sastavi da se tri dana nemreš maknut. Ma seks je igra za dvoje raspoloženih, a danas je to tako teško za naći. Kad konačno i pronađeš idealnog za intimnu fiskulturu, uskoro shvatiš da ostalih osam stvari bitnih za vezu nikako ne fercera. Možda je uzrok tome što sam perfekcionist, možda jer sam oronula stara omudina, a možda nisam našao idealnu ženu. Nitko to ne zna, pa eto klizim prema mirovini uživajuć u pivicama, vinima, rakijama, puno dobre hrane i divnim ljudima, bez kojih bi sve bilo besmisleno. Pa tako, ako znate za vrhunsku klopu negdje u gradu i okolici, i želite reportažu, javite se na ribafish@gmail.com, nisam potkupljiv, i pratite sve na portalima! I naravno, nisam odustao ni od seksa, ni od pisanja o gospodinu, ali o tome više uskoro. Sprema se nešto veliko! Fotić i knjigu u ruke, slikamo se opet uskoro, možda za naslovnicu knjige...

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.